De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistics
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
…en dat moet zo blijven! Dat lukt ons niet meer zonder financiële steun van lezers en
luisteraars. Nu ons voortbestaan na ruim 20 jaar op het spel staat vragen we je om hulp.
In een kunstenveld waar voor schrijvende en reflecterende media (nog) geen structurele
subsidie bestaat, wil Mister Motley* kunst en leven aan elkaar blijven knopen – voor
iedereen. Het is er op of eronder – doe je ook mee?
*In 2023-2024 publiceerden we 312 nieuwe artikelen van 97 verschillende auteurs, van
wie er 18 onder begeleiding debuteerden, bijna 100 podcastafleveringen, 17 langlopende
samenwerkingen, een lessenreeks, zaalprogramma en online events. Het archief bevat
meer dan 3.500 artikelen, interviews en podcasts, vrij toegankelijk.
“I need to tell my story right”, stelt Hannah Gadsby in de stand-up comedyshow ‘Nanette’, waarin ze aankondigt met het genre comedy te breken. Nadat ze ons -het aanwezige publiek en de kijker- eerst twintig minuten aan het lachen heeft gemaakt met goed getimede en georkestreerde grappen over homofobie en haar coming out in een klein dorp in Tasmanië, wijst ze op het volgende: ze heeft ons gegeven wat we wilden, zodat we het konden begrijpen, erom konden lachen en het zo konden verteren. Ze vertelde de verhalen met een spanningsboog en een plot – maar de toepassing van deze narratieve structuren maakte wel dat ze een deel van de waarheid buiten beschouwing moest laten. De man die dreigde haar in elkaar te slaan omdat hij dacht dat ze een “faggot was die zijn vriendin versierde” realiseerde zijn eigen stommiteit, en in de minder grappige variant van het verhaal krijgt Gadsby er alsnog van langs. Na haar trauma’s jarenlang te hebben moeten verzwijgen, konden ze een aantal jaar geleden eindelijk worden verteld; maar dan wel in een vermakelijk jasje, zodat het publiek er iets mee kon. Door de verhalen van hun complexiteit te ontdoen, liet Gadsby deze van zich afpakken.